Varstvo osebnih podatkov in zasebnost

Varstvo osebnih podatkov in zasebnost

To pravno obvestilo o varovanju osebnih podatkov in zasebnosti opisuje postopke zbiranja, uporabe in shranjevanja osebnih podatkov, ki nam jih posredujejo posamezniki – uporabniki naših storitev – neposredno, po pošti ali na kakšen drug način.

V tem pravnem obvestilu so navedeni ukrepi, s katerimi zagotavljamo pošteno in zakonito obdelavo osebnih podatkov. Sprejeli bomo vse potrebne ukrepe za izvajanje in vodenje ustrezne politike varovanja osebnih podatkov.

 

Za izvajanje naših storitev in obveščanje uporabnikov naših storitev potrebujemo vaše osebne

podatke, katere skrbno zbiramo ter ustrezno varujemo. Osebe, ki v našem podjetju lahko dostopajo do vaših osebnih podatkov so zavezane, da jih uporabljajo le za namen, ki je skladen z Uredbo GDPR.

 

Upravljavec podatkov

Upravljavec vaših osebnih podatkov QUALITY CLINICS SMILING HEALTH d.o.o., Prvomajska ulica 23, 5000 Nova Gorica (v nadaljevanju: upravljavec).

Prenos osebnih podatkov

Upravljavec lahko posreduje osebne podatke lokalnim in državnim organom zaradi upoštevanja veljavne zakonodaje. Kakršen drug prenos brez privolitve posameznika ni dovoljen.

Obdelava osebnih podatkov s strani pogodbenih obdelovalcev

Pri zbiranju in obdelavi osebnih podatkov, lahko za obdelavo teh podatkov uporabimo tudi pogodbene obdelovalce.

S svojimi pogodbenimi obdelovalci imamo sklenjene pogodbe o obdelavi osebnih podatkov, na podlagi katerih nam ti zagotavljajo ustrezno raven varnosti vaših osebnih podatkov.

Katere podatke obdelujemo

  1. Obisk naše spletne strani

Nameni obdelave podatkov/pravne podlage:

Ob obisku naše spletne strani so preko brskalnika, ki se uporablja na vaši končni napravi, samodejno in brez vašega posredovanja poslani na strežnik naše spletne strani:

– IP-naslov z internetom povezane naprave, ki poizveduje,

– datum in čas dostopa,

– ime in URL priklicane datoteke,

– spletna stran/aplikacija, preko katere se je dostopalo (napotitveni URL),

– brskalnik, ki ga uporabljate, in po potrebi operacijski sistem vašega s spletom povezanega računalnika ter ime vašega ponudnika dostopa

 

in začasno shranjeni v tako imenovano dnevniško datoteko za naslednje namene:

– zagotavljanje brezhibne vzpostavitve povezave,

– zagotavljanje udobne uporabe naše spletne strani/aplikacije,

– vrednotenje sistemske varnosti in stabilnosti.

Pravno podlago za obdelavo IP-naslova nudi 6 (1f) člen Splošne uredbe EU o varstvu podatkov. Naš upravičen interes sledi iz zgoraj navedenih namenov obdelave podatkov.

Prejemniki/kategorije prejemnikov:

Posredovanje teh podatkov tretjim načelno izključujemo.

Trajanje shranjevanja/kriteriji za določanje trajanja shranjevanja:

Podatki se shranjujejo za časovno obdobje 14 dni ter se nato samodejno izbrišejo. Ko zaključite z uporabo naše spletne strani, se podatki o geolokalizaciji izbrišejo.

  1. Kontaktni obrazec

Nameni obdelave podatkov/pravne podlage:

Z osebnimi podatki, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi kontaktnih obrazcev, po telefonu ali e-pošti, ravnamo zaupno. Na podlagi vašega prejetega izpolnjenega obrazca obdelujemo naslednje osebne podatke: ime, priimek, telefon, e-mail, izbor storitve, željen terminh, željen urnik, vsebina sporočila. Vaše podatke uporabljamo izključno za v naprej opredeljen namen, za obdelavo vašega povpraševanja. Pravna podlaga za obdelavo podatkov je 6 (1f) člen Splošne uredbe EU o varstvu podatkov. Naš in vaš upravičeni interes za to obdelavo podatkov pri tem izhaja iz cilja, da odgovorimo na vaša povpraševanja, po potrebi rešimo obstoječe težave ter smo s tem deležni in spodbujamo vaše zadovoljstvo kot stranke oziroma uporabnika naše spletne strani.

Prejemniki/kategorije prejemnikov:

Posredovanje podatkov tretjim načelno izključujemo.

Trajanje shranjevanja/kriteriji za določanje trajanja shranjevanja:

Vse navedbe o osebi, ki nam jih posredujete preko te spletne strani ali po e-pošti, se najpozneje 90 dni po prejemu končnega povratnega odgovora izbrišejo oz. anonimizirajo.

Vaše pravice

Kaj lahko od nas zahtevate:

popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@quality-clinics.si ali z osebnim obiskom v prostorih upravljavca,

trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravljavec hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@quality-clinics.si ali z osebnim obiskom v prostorih upravljavca,,

izvoz in vpogled osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih upravljavec hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@quality-clinics.si ali z osebnim obiskom v prostorih upravljalca.

 

Vašo zahtevo bomo rešili v roku enega meseca od njenega prejema. O morebitnem podaljšanju roka za dva meseca vas bomo pravočasno pisno obvestili. V primeru, da zahteve zaradi upravičenega razloga ne bi smeli uresničiti, vas bomo seznanili z razlogom za takšno zavrnitev.

Varnost

V našem podjetju smo in bomo tudi v prihodnje sprejeli vse potrebne ukrepe za zaščito osebnih podatkov, ki jih pridobimo od vas. Ti ukrepi zajemajo predvsem varovanje pred zlorabo in nepooblaščenim dostopom, razkritjem, nepooblaščenim spreminjanjem ali uničenjem in izgubo podatkov. Vsi naši zaposleni in obdelovalci podatkov, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so dolžni spoštovati zasebnost le teh.

 

Pravica do pritožbe pri nadzornem organu za varstvo podatkov

 

Pravico imate kadar koli vložiti pritožbo pri pristojnem nadzornem organu za varstvo podatkov. V zvezi s tem se lahko obrnete na informacijskega pooblaščenca:

 

Republika Slovenija

Informacijski pooblaščenec

Dunajska cesta 22

1000 Ljubljana

 

Telefon: 01 230 97 30

Faks: 01 230 97 78

E-pošta: gp.ip@ip-rs.si

 

Naš kontakt

 

Za kakršnekoli informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov nam pišite na:

e-mail: info@quality-clinics.si

ali

QUALITY CLINICS SMILING HEALTH d.o.o.

Prvomajska ulica 23

5000 Nova Gorica

 

Nova Gorica, 25. maj 2019

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo za: pravilno delovanje spletne strani, vodenje statistike obiskov, ne invazivno prikazovanje oglasov.
generare delle statistiche di navigazione, mostrarti pubblicità in modo.
Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.      Več…