O podjetju

Beauty Clinics je zdravstvena ustanova v Novi Gorici, specializirana za kirurgijo in estetsko medicino.

Le nekaj korakov od goriške meje je bila v sodelovanju med slovenskimi in italijanskimi visoko specializiranimi zdravniki ustanovljena klinika za plastično in estetsko kirurgijo.

Ustanova si prizadeva k ponujanju visoko specializiranih storitev, ki jih odlikuje strokovnost zdravnikov, udobje prostorov in zdravstveni uslužbenci, ki se posvetijo vsakemu pacientu posebej.

Klinika ima ambulante, ki so posvečene estetski medicini in pregledom, polno opremljeno operacijsko sobo in sobe, namenjene počitku pacientov pred operacijo in po njej. Vsi posegi se izvajajo v dnevni bolnišnici, vendar lahko pacienti po dogovoru s kliniko prenočijo eno ali več noči pod stalnim spremstvom in nego zdravstvenega osebja.

Temeljna ideja delovanja ustanove je zdravljenje pacientov in uresničevanje njihovih želja, pri čemer je ključnega pomena odnos, ki se vzpostavi med zdravnikom, pacientom in kliniko.

Z velikim številom opravljenih posegov vsak mesec, izkušnjami zdravnikov in ustaljenim načinom dela lahko klinika pacientom zagotovi natančno storitev, ki poskrbi za vsako podrobnost.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo za: pravilno delovanje spletne strani, vodenje statistike obiskov, ne invazivno prikazovanje oglasov.
generare delle statistiche di navigazione, mostrarti pubblicità in modo.
Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.      Več…