Redukcijska mamoplastika – zmanjšanje prsi


Prevelike prsi v mnogih primerih povzročajo vsakodnevne težave in fizično utrujenost, zaradi svoje teže in velikosti pa tudi težave z držo.

Poleg tega so zelo velike dojke lahko tudi estetsko neprivlačne in mnoge ženske si želijo prsi, katerih oblika in velikost bi bolje ustrezala njihovi postavi.

Z redukcijsko mamoplastiko lahko zmanjšamo velikost prsi, spremenimo njihov obseg glede na možnosti in potrebe pacientke ter jih naredimo bolj simetrične.

Pacientka lahko že hitro po operaciji opazi izboljšanje pri gibanju, drži in kvaliteti vsakdanjega življenja.

Poseg izvajamo v dnevni bolnišnici, v sledečih dneh pa je predviden strog počitek. Za dobre rezultate je ključnega pomena, da pacientka v prvih dneh nosi primerne modrčke in se izogiba fizičnemu naporu, poleg tega pa so potrebni tudi redni pregledi pri zdravniku specialistu.

Po posegu nam mnoge ženske zaupajo, da se jim je izboljšala kvaliteta življenja, še posebej s fizičnega vidika. Ker hrbtenica ne nosi več tolikšnega bremena, je bolj sproščena in posledično se izboljša tudi mobilnost. Estetski faktor, ki ni drugotnega pomena, pa dojkam povrne uravnovešenost in obliko.

3h_web 2h_web 4gg_web
60-120 min dnevno 3-8 tednov

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo za: pravilno delovanje spletne strani, vodenje statistike obiskov, ne invazivno prikazovanje oglasov.
generare delle statistiche di navigazione, mostrarti pubblicità in modo.
Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.      Več…