Povečanje prsi


Povečanje velikosti prsi je poseg, ki si ga želi mnogo žensk, predvsem zaradi naravnega videza rezultatov, ki jih dosežemo s kombinacijo kirurške spretnosti, primernega oblikovanja in izvedbe posega ter uporabe kvalitetnih prsnih vsadkov.

Med obiskom se bo pacientka s kirurgom posvetovala tudi o najmanjših podrobnostih posega, se dogovorila glede željene velikosti in oblike prsi ter izbrala vsadke, ki jih bomo kasneje vstavili.

Vstavljanje prsnih vsadkov je torej poseg, s katerim povečamo velikost prsi in tako izboljšamo njihov izgled.

Kirurg in anestezist: delo v timu

Kirurg dela v neposrednem stiku z anestezistom in zdravstvenim osebjem, saj je vsem najpomembnejše pacientkino dobro počutje.

Anestezija je ključni del posega. Daje jo anestezist, ki pacientko obenem tudi spremlja in miri. Navadno gre za sedacijo, ob kateri lahko kirurg po apliciranju primerne količine lokalnega anestetika na del telesa, na katerem bo potekal poseg, v miru operira.

Obstajajo različni načini izvajanja posega, ki se razlikujejo glede na to, skozi kateri del telesa vstavimo vsadke. Najpogosteje to naredimo skozi polkrožni rez ob bradavici (periareolarno) ali skozi rez kože v gubi pod dojko. V obeh primerih se potrudimo pustiti čim manjše brazgotine in popolnoma varno nadaljevati.

Vsadke lahko namestimo pod žlezo, pod mišico ali delno pod obojim. Pozicijo vsadka načeloma izbere kirurg, ki pacientki natančno pojasni svojo odločitev. Ko seže globoko v dojko, tam nastane prostor, v katerega lahko nato vstavi vsadke.

Posegu sledi obdobje opazovanja za popolno fizično in psihično okrevanje.

Priporočilo

Potrebno je poudariti, da bo morala pacientka celotno obdobje po operaciji natančno slediti vsem navodilom, ki jih bo podal zdravnik, kar velja tako za čas in potek okrevanja kot tudi za sledečo terapijo z zdravili (antibiotiki, sredstva proti bolečinam).

Rezultat

Pacientke po posegu ne skrivajo zadovoljstva, saj so na novo odkrile lepoto svojega telesa ter se ponovno počutijo samozavestne in ponosne na svoj izgled. Prsi so zelo občutljiv del telesa, ki potrebuje veliko pozornosti.

3h_web 2h_web 4gg_web
60-120 min dnevno 3-8 tednov

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo za: pravilno delovanje spletne strani, vodenje statistike obiskov, ne invazivno prikazovanje oglasov.
generare delle statistiche di navigazione, mostrarti pubblicità in modo.
Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.      Več…