Dvig stegen


Preoblikovanje stegen

Kadar se koža na notranji strani stegen povesi, postane ta del noge manj privlačen na pogled in povzroča nepotrebno nezadovoljstvo. Noge so za ženske zelo pomemben del telesa. Če so vitke in krepke, je tudi profil osebe vitkejši in veliko lepši na pogled.

S kirurškim posegom lahko odstranimo odvečno kožo, po potrebi pa tudi del maščobnega tkiva, da postane noga ponovno vitka in čvrsta. Odvečna koža se največkrat nabere zaradi staranja, nenadnega shujšanja ali pomanjkanja fizične aktivnosti. S posegom obnovimo obliko notranje strani stegna in po potrebi tudi zadnjice.

Operacija izvajamo v operacijski sobi s pomočjo anestezista in negovalnega osebja, ki skrbi za potrebe in zadovoljstvo pacientke tako pred operacijo kot po njej.

Namen posega je, da stegna pomladimo in jih naredimo vitkejša ter s tem odstranimo trenje, ki nastaja med stegni in povzroča neprijeten občutek zaradi drgnjenja.

Pred izvajanjem operacije mora pacientka priti na prvi pregled pri plastičnem kirurgu in opraviti vse potrebne preiskave. Zdravnik lahko oceni rezultat posega in trajanje okrevanja le, če pozna zdravstveno stanje pacientke in njena pričakovanja.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo za: pravilno delovanje spletne strani, vodenje statistike obiskov, ne invazivno prikazovanje oglasov.
generare delle statistiche di navigazione, mostrarti pubblicità in modo.
Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.      Več…