Brahioplastika – korekcija nadlahti


Izguba elastičnosti kože, nenadna sprememba teže ali naravno upadanje tkiva povzročajo nabiranje odvečne kože vzdolž zgornjih udov. Roke so pogosto izpostavljene in zaradi odvečne kože lahko delujejo manj utrjene in manj estetske.

Mnoge ženske se obrnejo na plastičnega kirurga, saj lahko s preprostim a učinkovitim posegom (brahioplastica ali korekcija nadlahti) odstrani odvečno tkivo, kjer je potrebno tudi maščevje, ter rokam povrne vitkost in čvrstost. Koža, zaradi katere roka deluje »mlahavo«, je popolnoma odstranjena in pacientka se počuti pomlajena in lepša.

Brazgotine postanejo v času po posegu skoraj nevidne. Po posegu je pomembno, da je pacientka vedno pozorna in sledi navodilom zdravnika ter tako poskrbi, da se rezultat posega ne izniči. Takšne posege navadno opravljamo v zimskih mesecih, saj se brazgotin nekaj časa ne sme izpostavljati sončnim žarkom.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo za: pravilno delovanje spletne strani, vodenje statistike obiskov, ne invazivno prikazovanje oglasov.
generare delle statistiche di navigazione, mostrarti pubblicità in modo.
Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.      Več…